UA-114323078-1

ЗА НАС

 

Кои сме ние?


Фирма СП СИСТЕМС  ООД е създадена през 1991 година в гр.Варна. Основната дейност включва: проектиране и доставка на вътрешни инсталации в строителството

Фирмата разполага с голяма магазинна и складова площ и над 5000 артикула, които включват огромно разнообразие от лед осветителни тела и компоненти,  електроматериали, кабели и проводници,изолационни материали, средства за автоматизация, осветление, захранващи и зарядни устройства, консумативи, аксесоари и много други.

Защо да изберете СП СИСТЕМС ?

При нас имате възможност да получите професионална и компетентна консултация за всички предлаганите от фирмата стоки и услуги, както и да реализираме цялостни проекти и решения;

Фирма СП СИСТЕМС ООД   разполага с опитни и квалифицирани кадри, които ще осъществят бързо и качествено Вашите проекти.

Ценова политика

Ценовата политика е гъвкава и предоставя преференциални цени при закупуване на количества, отстъпки за редовни клиенти и безплатни доставки: 

Благодарение на нашия многофункционален интернет магазин и компетентен екип с дългогодишен стаж, ние обслужваме и печелим нови клиенти в цяла България, а и вече извън нея.

www. spsystems.bg е Вашият “one-stop shop” за  лед осветление където да можете да откриете всичко, от което се интересувате на атрактивни цени и с компентентно обслужване по телефона/ на място или чрез имейл.

 

Можете да ни откриете на следния горещ  телефон: 0888 340 232

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

С уважение, инж.С.Неделчев

 

 

Работи на OpenCart
LED КЪЩА -Говорим за LED осветление от V-TAC, LIGHTEX, LIMA LED и други водещи марки © 2019